Uplovite u novu eru poslovanja

Naša rešenja

TERON TPS900 & Urovo i9100

Teron Android ESIR+LPFR je “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju. Sastoji se od POS terminala sa ugrađenim štampačem računa, čitačem pametnih kartica za komunikaciju sa bezbednosnim elementom, veliki (5.5”) touch-screen ekranom, 4G i WiFi internetom, barcode čitačem i baterijom za samostalni rad. Na uređaju se nalazi Teron ESIR u Teron LPFR rešenje koji Vam omogućavaju da u potpunosti izdajete fiskalne račune prema novom modelu elektronske fiskalizacije bez potrebe za dodatnim uređajima ili aplikacijama.

Teron Android TPS900 LPFR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.
Teron Android TPS900 ESIR (napredno) rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.
Teron Android I9100 LPFR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Teron LPFR

Teron LPFR je softverski lokalni procesor fiskalnih računa za Windows i Linux operativni sistem. Razvijen je na modernim tehnologijama i potpunosti u skladu sa propisima i preporukama Poreske uprave Republike Srbije. Odlikuje ga robustnost, brzina rada i minimalni zahtevi za resursima. Ovaj proizvod je idealno rešenje za korisnike koji imaju već razvijene ESIR (POS) aplikacije koje ne žele da zamene već da uz minimalno prilagođenje integriši na Teron LPFR i na taj način podrže novi model elektronske fiskalizacije.
Teron LPFR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Teron Android Open LPFR

Ukoliko imate vašu Android ESIR (POS) aplikaciju nudimo vam mogućnost da je integrišete na naš POS terminal sa već ugrađenim Teron LPFR-om i na ovaj način uz minimalne investicije dobijete “sve-u-jednom” uređaj koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama.

Potpuno prilagođavanje zahtevima klijenata

Svesni smo da je svaka kompanija specifična i da čak i širok portfolio ne može zadovoljiti svaku potrebu. Pružamo vam mogućnost da zajedno radimo na pravljenju potpuno specijalizovanih rešenja isključivao za Vaše potrebe baziranih na postojećim komponentama.