top of page

Uplovite u novu eru poslovanja

Naša rešenja

TERON TPS900 & Urovo i9100

Teron Android ESIR+LPFR je “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju.
Sastoji se od POS terminala sa ugrađenim štampačem računa, čitačem pametnih kartica za komunikaciju sa bezbednosnim elementom, veliki (5.5”) touch-screen ekranom, 4G i WiFi internetom, barcode čitačem i baterijom za samostalni rad.
Na uređaju se nalazi Teron ESIR u Teron LPFR rešenje koji Vam omogućavaju da u potpunosti izdajete fiskalne račune prema novom modelu elektronske fiskalizacije bez potrebe za dodatnim uređajima ili aplikacijama.

Teron Android TPS900 LPFR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.
Teron Android TPS900 ESIR (napredno) rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.
Teron Android I9100 LPFR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

TERON TPS900 & Urovo i9100

fiskalna-kasa-teron-tps900.png

Teron Android tablet sa printerom

Teron Android tablet je “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju. Sastoji se od Tablet terminala sa ugrađenim štampačem računa, veliki (11”) touch-screen ekranom, 4G i WiFi internetom, barcode čitačem i baterijom za samostalni rad. Na uređaju se nalazi Teron ESIR u Teron LPFR rešenje koji Vam omogućavaju da u potpunosti izdajete fiskalne račune prema novom modelu elektronske fiskalizacije bez potrebe za dodatnim uređajima ili aplikacijama.


Teron Android tablet (napredno) rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Teron Android tablet sa printerom

fiskalna-kasa-all-in-one.png

Teron Windows ili Linux LPFR

Ukoliko imate vašu Android ESIR (POS) aplikaciju nudimo vam mogućnost da je integrišete na naš POS terminal sa već ugrađenim Teron LPFR-om i na ovaj način uz minimalne investicije dobijete “sve-u-jednom” uređaj koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama.

Teron Windows ili Linux LPFR

20220513_134739.jpg

Potpuno prilagođavanje zahtevima klijenata

Svesni smo da je svaka kompanija specifična i da čak i širok portfolio ne može zadovoljiti svaku potrebu. Pružamo vam mogućnost da zajedno radimo na pravljenju potpuno specijalizovanih rešenja isključivao za Vaše potrebe baziranih na postojećim komponentama.

Teron Android telefon i  BT priner

Ukoliko imate vaš mobilni telefon nudimo vam mogućnost da instalirate  Teron LPFR i  ESIR i na ovaj način uz minimalne investicije dobijete “sve-u-jednom” uređaj koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama.

IMG_20220517_164126_edited.jpg
bottom of page